Η εταιρεία Water Big Bang δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για φιλτραρισμένο νερό στην πιο υγιεινή συσκευασία, εύκολο στην χρήση παντού.

Γίνε συνεργάτης μας

περισσότερα

Η εταιρεία

Η ιδέα του Water Big Bang γεννήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για καλό φιλτραρισμένο νερό στην πιο υγιεινή συσκευασία, εύκολο
στην χρήση παντού.

Το Water Big Bang είναι δημιούργημα της Water Shop, η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της το 1998 με αντικείμενο την εμπορία προϊόντων, συστημάτων και εξαρτημάτων επεξεργασίας νερού υψηλής ποιότητας. Πιστοποιημένη με δύο ISO από την TUV Austria Hellas (9001:2008 και 14001:2004) και μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EDWCA (European Drinking Water Cooler Association) η Watershop είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα γνωστών εταιρειών κατασκευής συστημάτων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού, όπως η Kinetico Αμερικής και η Bluefilters Γερμανίας.

 

Η ιδέα του Water Big Bang γεννήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για καλό φιλτραρισμένο νερό στην πιο υγιεινή συσκευασία, εύκολο στην χρήση παντού. Η εκτεταμένη έρευνα αγοράς και οι αντίστοιχες μελέτες έκαναν την ιδέα πράξη. Το Water Big Bang παράγεται στη Σύρο σε νεόδμητες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εφοδιασμένες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Οι διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας είναι απολύτως αυτοματοποιημένες, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα για την εφαρμογή συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO HACCP 22000:2005 TUV AUSTRIA HELLAS.

 

 

Το νερό
Water Bing Bang καθαρό νερό Water Shop Water Shop
Το νερό
Water Bing Bang καθαρό νερό Water Shop Water Shop
Το νερό
Water Bing Bang καθαρό νερό Water Shop Water Shop
Το νερό
Water Bing Bang καθαρό νερό
This website uses only Google Analytics cookies, you accept our cookie policy. OK